Lounas

Villa Honkamäen lounas arkisin klo 10.30 – 13.00, tervetuloa! Lounaan hinta 10,50€ ja lounaspassilla joka 10. lounas maksutta. Maksuvälineinä meillä käy myös Eazybreak ja epassi, jos työnantajasi hyväksyy ko. palvelujen käytön lounasruokailuun.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 kuukautta sitten
Villa Honkamäki

INFOA YLIPITKÄLLÄ JUTULLA VARUSTETTUNA!
Tänään oli lääkäri reissu, viime viikkoisten tt-kuvien "lausuminen". Jotenkin olin tätä ounastellutkin, mitä tulossa on, viime viikkojen aikana ilmaantuneiden outojen kipujen takia, mm. kylkeen. Eli, keväällä aloitettu lääkitys ei pidä etäpesäkkeitä kurissa, joten ylihuomenna aloitetaan astetta "tujakampi" sytostaatti, jonka seurauksia en kuulemma minäkään kestä, kuten tähän saakka, josta olen kiitollinen, että näin pitkään olen näinkin "helpolla" päässyt.
Olen pohtinut illan, mitä teen ja tullut tulokseen, että lopetan arkilounaan ja järjestän ne pidot , mitkä on sovittu tähän mennessä. Jos kolmesta viikosta (hoidot siis kolmen viikon välein) yksikin menee sairastaessa, on mahdoton yhtälö yrittää tehdä kaikkea ja lääkäri määräsi suoraan sairauslomaa vuoden loppuun.
Lisäinfoa tulee sitä mukaa, kun asioita selviää, mutta tällä hetkellä:
EI LOUNASTA ALKAEN ti. 18.7
NÄYTTELYÄ PÄÄSEE KATSOMAAN HEINÄKUUN LOPPUUN SAAKKA, KUN SOITTAA 0443343037/ IRMA
Kiitos ja anteeks 🤭❤️
#lounas
... Lue lisää Näytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Tsemppiä Irma ♥️

Voimia sinulle paljon ❤ Tärkeintä on nyt keskittyä hoitoihin ja tarvittavaan lepoon. Muut asiat ovat tässä hetkessä toisarvoisia.

Lataa lisää